"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Merivälja kool otsib suusatundideks varustust (0)
07. jaanuar 2021

"Palun vaadake kodus ringi, äkki on teil mõni ülearune paar suuski või suusasaapaid, mida te enam ei kasuta ja olete unustanud panipaika, aga ära visata ei raatsi, siis Merivälja kool pakub head võimalust anda see varustus koolile," toetas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat üleskutset.

Merivälja kool pöördus sotsiaalmeedias Pirita elanike ja sõprade poole üleskutsega aidata kooli ja lapsi suusavarustuse leidmisel. 

Kellel on kodus seisma jäänud suuski, suusakeppe, suusasaapaid ja muud suusavarustust, mida te ise ei kasuta, siis Merivälja kool võtab need tänuga vastu. Nii saavad õpilased kehalise kasvatuse tundides suusatamas käia ning nautida talve. Kahjuks kõigil õpilastel suuski ei ole, kirjutab kool sotsiaalmeedias. 

“Palun vaadake kodus ringi, äkki on teil mõni ülearune paar suuski või suusasaapaid, mida te enam ei kasuta ja olete unustanud panipaika, aga ära visata ei raatsi, siis Merivälja kool pakub head võimalust anda see varustus koolile,” toetas Liinat üleskutset. Ta lisas, et paljudes peredes tõenäoliselt ei ole viimastel talvedel suuski soetatud, sest kui lund ei ole, pole ju mõtet osta. “Siinkohal võiks heategevus olla abiks ja kellegi kodus kasutuna seisev suusavarustus annab lastele võimaluse kehalise kasvatuse tundides suusatada, et nad ei peaks suusatamise asemel jooksma või vaatama teiste suusatamist pealt,” märkis Liinat. 

Suusavarustus palutakse tuua Merivälja kooli spordikeskuse juurde ja täpsemat infot saab kooli huvijuhilt e-aadressil janika.lepik@meripohi.edu.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.