"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratas: pildid Kapitooliumi ründamisest on šokeerivad (2)
07. jaanuar 2021
Scanpix

"Vägivaldsed pildid Kapitooliumi ründamisest on šokeerivad. Kuid ma olen kindel, et USA demokraatia ja õigusriik on piisavalt tugevad, et lüüa tagasi iga rünnak," märkis peaminister Jüri Ratas.

Ratas märkis Washingtoni sündmuste kohta, et need on šokeerivad, kuid ta usub, et USA demokraatia on piisavalt tugev, vahendas BNS. 

“Vägivaldsed pildid Kapitooliumi ründamisest on šokeerivad. Kuid ma olen kindel, et USA demokraatia ja õigusriik on piisavalt tugevad, et lüüa tagasi iga rünnak,” märkis Ratas oma Twitteri postituses.

Eile õhtul tungisid president Donald Trumpi toetajad Kapitooliumisse, et protestida demokraat Joe Bideni valimisvõidu kinnitamise vastu.

Uudisteagentuurid on teatanud märuli käigus nelja inimese hukkumisest, vähemalt üks neist suri kuulihaavade tõttu.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

põhiline vältida kodusõda
7. jaan. 2021 12:57
Kolm kuud keksimist ja lõpuks massitapmine Maidann mida mahitasid suurusehullustuses Mutti ja mingi rumalamast rumalam mulatipoiss. Ja tulemus Krõm Naš tõeline tase debiilide tase tegelt. Mis muud kui rohkem saalat ja gorilkat ja rohket peerugaasi sisuliselt kingiti Vladimir Suurele Krimm.
Vaatleja
7. jaan. 2021 10:41
Kas me ei näinud samasuguseid rünnakuid seaduslikult ja isegi lääneliku demokraatia mõttes igati nõuetekohaselt valitud riigivõimuesindustele mitte mõne aasta eest näiteks Ukrainas ja ei mäleta, et see meil kedagi šokeerinud oleks, toimus hoopis vastupidine ehk kärbikute, süütepudelite jms. relvastatud ründajate takkaõhutamine kõige kõrgemal riiklikul tasandil.