"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tuletõrjujad päästsid Lääne-Virumaal leekides korterist naise (0)
07. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Väike-Maarjas Pikal tänaval asuva kahekordse puidust elumaja esimese korruse korterist tuli suitsu. Päästjad sisenesid korterisse ning tõid sealt välja joobetunnustega naise, kes oli saanud põletushaavu.

Lääne-Virumaal süttis täna õhtul korter, kust päästjad tõid välja vigastada saanud naise, vahendas BNS. 

Häirekeskus sai kell 20.50 teate, et Väike-Maarjas Pikal tänaval asuva kahekordse puidust elumaja esimese korruse korterist tuleb suitsu. Päästjad sisenesid korterisse ning tõid sealt välja joobetunnustega naise, kes oli saanud põletushaavu.

Kannatanu anti üle kiirabile, kes toimetas ta haiglasse. Põleng korteris likvideeriti kella 21.58 paiku. Esialgsetel andmetel sai tulekahju alguse hooletust suitsetamisest. Täpne tekkepõhjus selgub menetluse käigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.