"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
VIDEO! Tänasest muutub liikluskorraldus Väo liiklussõlmes Peterburi teel (0)
07. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Neljapäevast muutub liikluskorraldus Väo liiklussõlmes Peterburi teel Narva–Tallinn suunal. Aastatel 2020–2021 ehitatakse täies mahus ümber Väo liiklussõlm, mis on üks Tallinna–Narva maanteel pealinna piirile jäävatest olulisematest ja liiklustihedamatest ristmikest. Liiklussõlm valmib 2021. aasta hilissügisel.

Liikluskorralduse muudatused on järgmised:

•           Peterburi teel suunatakse linna minev liiklus uuele ehitatud teele Rahu tee ja Väo tee vahelisel alal.

•           Peterburi teel linna siseneval suunal olev „Lagedi tee“ bussipeatuse asukoht nihkub ligi 300 m linna poole.

•           Vasakpöörde koht Narva poole ja Tallinna ringteele nihkub ligi 450 m linna poole.

Palume olla liiklejatel tähelepanelikud ja jälgida ajutist liikluskorraldust!

Siit leiab animatsiooni muutunud liikluskorralduse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.