"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Varas purustas poe klaasukse ja põgenes kaubaga (0)
08. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Kella viie paiku hommikul murti sisse Kristiine viadukti ristmikul aadressil Villardi 22 asuvasse Droon.ee kauplusesse. Varas otsustas pika pusimise peale lihtsalt ukseklaasi kiviga sisse visata ja haaras sealt kaasa mõnetuhande euro väärtuses kaupa. 

Täna varahommikul purustas varas Tallinnas Kristiines asuva kaupluse klaasukse ning haaras seal kaasa mitmesugust kaupa, vahendas BNS. 

Kella viie paiku hommikul murti sisse Kristiine viadukti ristmikul aadressil Villardi 22 asuvasse Droon.ee kauplusesse. Varas otsustas pika pusimise peale lihtsalt ukseklaasi kiviga sisse visata ja haaras sealt kaasa mõnetuhande euro väärtuses kaupa. 

Kuigi turvafirma ja politsei jõudsid kiirelt sündmuskohale, siis õnnestus kurjategijal põgeneda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.