"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Bolt koristas teedelt lumekoristust segavad tõuksid (0)
09. jaanuar 2021
Mats Õun

Munitsipaalpolitsei saatis möödunud nädalal teavituskirja firmale Bolt seoses talvist lumekoristust segavate tõukeratastega. "See oli meeldiv üllatus, et Bolt  pea välkkiirelt tegutsema asus. Viimasel ajal on meie koostöö muutunud vägagi konstruktiivseks  - nii taksonduse kui ka tõukerataste osas - ja selle üle on tõesti hea meel," ütles ameti juhata Aivar Toompere.

“Tõukerattad jäetakse tänavale suvalistesse kohtadesse, vahel isegi keset teed. Talviste lumeoludega seoses on neist saanud tõelised takistused nii jalakäijatele kui ka lumekoristusfirmadele,” ütles Toompere. “Kirjas palusime firmal kiiresti reageerida ja lume alla jäänud tõukerattad ära viia. Ega sahamees oma kabiinist lume alla mattunud tõuksi ei märka ja kõik, mis saha ette jääb lükatakse kokku. Tõukerattad võivad seeläbi saada tõelisi kahjustusi”.

Positiivse üllatusena reageeris Bolt märgukirjale väga kiirelt. Vastuses mupole öeldakse, et firma tegelb olukorra kontrolli alla võtmisega koheselt ega too rattaid tagasi enne lume sulamist. Kui kuskil veel mõni tõuks tänavapildis nähtav on, siis ilmselt on tegemist mõne teise firma kergsõidukiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.