"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeva öö tuleb paiguti pakaseline (0)
09. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Ööl vastu pühapäeva langevad õhutemperatuurid kohati kuni kahekümne miinuskraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab saartel ja looderannikul vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, hommikul Hiiumaa rannikul lõuna- ja edelatuul 11 m/s. Külma on Lääne-Eestis 3-8, Kesk- ja Ida-Eestis 10-17, Kirde-Eestis kuni 20 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 13-18 kraadi.

Pühapäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund, saartel ka lörtsi. Õhtul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja sajutõenäosus suureneb. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-7 m/s, Lääne-Eestis tugevneb tuul õhtuks 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1 kuni -6, Ida-Eestis -7 kui -14, Lääne-Eesti saartel -2 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt kagutuul 3-7 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Külma on 10-14 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.