"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Madalrõhkkond toob esmaspäevaks tuisku ja tuult (0)
10. jaanuar 2021
Mats Õun

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkonna serv Eesti kohale ning toob lund ja tuisku, õhtul aga läheneb Lõuna-Rootsist juba uus tsüklon, mis tõstab lõuna- ja kagutuule tugevaks.

Ilmateenistuse teatel on ööl vast esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Lume- ja lörtsisadu levib Lääne-Eestist itta ja paiguti tuiskab, rannikul võib tulla ka vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, rannikualadel puhanguti 14-17 m/s. Pärast keskööd pöördub saartel edelasse ja läände ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -2 kuni -7, saartel kuni +2. Ida-Eestis tuleb külma 7-13 kraadi, kui hommikuks läheb mõnevõrra soojemaks.

Peipsi järvel puhub kagutuul 5-8, puhanguti kuni 12 m/s. Ajuti sajab lund. Nähtavus on mõõdukas, kuid sajus piiratud. Külma on 10-13 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Õhtul jõuab Lääne-Eestisse uus sajuala, paiguti tuiskab. Puhub lõunakaare tuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhtupoolikul tugevneb kagutuul 6-11, puhanguti 14, saartel ja rannikul 9-14, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2, Kirde-Eestis kuni -5 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 5-8, puhanguti kuni 12 m/s. Ajuti sajab lund. Nähtavus on mõõdukas, kuid sajus piiratud. Külma on 3-5 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.