"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Harjumaa nakatumistipus on Lasnamäe, Haabersti ja Kose (0)
11. jaanuar 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Harjumaal on kõrgeima nakatumisnäiduga piirkonnad Lasnamäe ja Haabersti linnaosa Tallinnas ning Kose vald. Palju ei jää maha ka Lääne-Harju ja Raasiku vald ning Maardu linn.

Viimase nädalaga on Tallinnas ja Harjumaal lisandunud 2440 koroonajuhtu, neist 1889 ehk 78 protsenti pealinnas. Üle Eesti on nädalaga registreeritud 4289 koroonajuhtu, mis teeb Tallinna ja ülejäänud Harjumaa osakaaluks 57 protsenti kõigist Eesti nakatumistest, kirjutab err.ee.

Suurim nakatumisnäit ehk nakatunuid 100 000 elaniku kohta kahe nädala vältel on jätkuvalt Lasnamäe linnaosas – 1052 -, kus nädalaga sai positiivse koroonatesti tulemuse 629 inimest. See moodustab kolmandiku kogu Tallinna nakatunute hulgast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.