"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Heinz Valk: usin tänavate remont ei lõpe kunagi (0)
11. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Pealinn uuris tuntud inimestelt, millised on nende uusaastasoovid ja milliseid muutusi sooviksid nad Tallinna linnapildis näha.

Kunstnik ja poliitik Heinz Valk ütles, et tema endale uusi uusaastalubadusi praegu enam ei anna, sest need on täidetud juba varem. “Näiteks ka jalutuskäike värskes õhus teen juba hulk aastaid iga päev korrapäraselt. Rohkem polegi vaja, see on paras mõõt! Linn on ehitanud ja korrastanud palju, minu arvates meie praegune linnavalitsus teeb head tööd. Just seda, mida linlastele vaja on. Nõmmel näiteks käib usin tänavate remont. See on niisugune töö, mis ei lõpe kunagi – ühest otsast saab remonditud, kui juba teisest otsast on vaja uusi töid teha. Näiteks Raja tänav, kus mina elan, vajab samuti täiendavaid parandustöid. Tänava Mustamäe poolne jupp remonditi uhkelt ära, aga selle teine ots on viletsamas seisus. Kõnniteed Nõmme kitsastele tänavatele muidugi igale poole ära ei mahugi,” tõdes Valk.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.