"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Helin-Mari Arder: lubasin, et teen uuel aastal rohkem sporti (0)
11. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Pealinn uuris tuntud inimestelt, millised on nende lubadused uueks aastaks ja milliseid muutusi dooviksid nad näha Tallinnas.

Laulja Helin-Mari Arder ütles, et uusaastalubadusi võib ühekorraga lihtsalt liiga palju saada, seepärast peab tema paremaks anda endale lubadusi aasta ringi. Ta leidis, et igapäevased lubadused ei pea tingimata olema väga suured. “Näiteks jaksata olla kannatlikum, õppida midagi uut ja teha rohkem sporti. Linlastele soovitaksin pahandamise asemel rohkem mõelda, mida nad ise linna heaks saavad ära teha. Tänulik tasub olla ka väikeste asjade eest. Ise olen ringi jalutades sageli positiivselt üllatunud, et jälle on mõni paik ilusamaks muutunud! Kassisaba kandis on mitmed ristmikud korda tehtud ja tänavalõigud uue katte saanud. Mugavaid istepinke on välja ilmunud, mida eriti vanemad inimesed meelsasti kasutavad. Inimestele meeldib! Tore, kui ehitades ka pinkide paigutamise võimalusele mõeldakse,” arvas tuntud laulja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.