"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Kui keeruline on suusatamist selgeks saada? (0)
11. jaanuar 2021

Sel talvel pani suusabussi treeningul peale 20 aastat esimest korda suusad jalga ka olümpiavõitja Gerd Kanter. "Ma pigem õppisin suuskadel gravitatsiooniga harjuma. Sai kolm korda kukutud ja ka ühe suusakepi ära lõhutud, seega tuleb natuke hoogu maha võtta," sõnas Kanter.

 

Alanud aasta on õnnistanud meid ilusate talveilmadega. Võtsime osa Eestis ja Tallinnas ringi vurava suusabussi ühest treeningust, et saada teada, kui lihtne või keeruline on suusatamisega algust teha. 

“Kui on natuke sporditausta ja tasakaalu, siis saab esimese korraga selle asja selgeks. Esimese kogemuse saabki selle bussiprojektiga kätte ja edasine on siis juba vaba valik,” ütles Eesti suusaliidu peasekretär Tõnu Seil.

Võtsimegi ka ise suusakepid kätte ja katsetasime kui kiirelt saab täiesti nullist selgeks esimesed suusasammud. Kokkuvõtteks: lihtsamad suusasammud said selgeks umbes viie minutiga ning peale suusaringi metsas andsid tunda ka ülakere lihased. Õppimisprotsess on nähtav videos.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.