"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Karilaid: Korb lahkub Keskerakonna peasekretäri kohalt (3)
12. jaanuar 2021
Mats Õun

Keskerakonna juhatuse liige Jaanus Karilaid ütles, et Mihhail Korb soovib lahkuda erakonna peasekretäri kohalt.

“Mihhail Korb on ise seda öelnud, et ta saab aru, et erakonnal on niimoodi parem. Ja nii on ta seda juhatusele öelnud,” lausus Karilaid, vahendas Postimees.

“Ma arvan, et erakond peaks tegema igati koostööd uurimisasutustega, igati mõistlik, et peasekretär sellise sammu teeb,” lausus Karilaid.

Otsuse võtab vastu Keskerakonna juhatus.

Juhtiv riigiprokurör Taavi Pern ütles teisipäeval pressikonverentsil, et Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb, rahandusministri nõunik Kersti Kracht, suurettevõtja Hillar Teder ja Keskerakond said kahtlustuse korruptsioonikuritegudes seoses Porto Franco kinnisvaraarendusega.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

toekas käik
13. jaan. 2021 07:53
Jüri Rattalt toekas käik kohene tagasiastumine tekkinud tekitatud olukorras. Vast parim lahendus kui Kaja Kallas koos Martin Helmega moodustavad uue valitsuse saab selgeks nii välispolitiline orientatsioon kui ka keeleküsimused vast isegi Kõigekõrgem leiab mahti visiidiks Kersti Kaljulaidi kutsel. Edu Jüri Rattale tubli töömees.
Vaatleja
13. jaan. 2021 01:23
Ennustan, et Korbi tegemised siin enam olukorda ei päästa ning varem või hilje tuleb Rattal seda tunnistada ja mida hiljem, seda valusamate tagajärgedega nii talle endale, kui kogu Keskerakonnale, sest vaevalt kõik need avalikkuse ette toodud süüdistused lihtsalt kohvipaksult on maha kirjutatud ning kindlasti on siin taga rohkem, kui praegu avalikkusele teada antud. Ja selles valguses on üsna tõenäone, et enne kui asjad veel kohtussegi jõuavad, võib meid ees oodata palju huvitavat ning põnevat kuni valitsusvahetuseni välja koos kõige sellega kaasneva või sellest tulenevaga.
Vaatleja
13. jaan. 2021 05:26
Ja ennäe imet! Ennustus hakkabki realiseeruma veel enne kui päikegi tõusta on jõudnud!