"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! TTV uudised esmaspäeval, 11. jaanuaril (0)
12. jaanuar 2021

Kas soovid oma kodu lähedale nt uut mänguväljakut, metsatukka või õueraamatukogu? Siis hääleta 18. jaanuarist oma kogukonna elanike pakutud ideede poolt! Esmaspäevase saate põhiteemadeks on kaasav eelarve, pensionilisa ja jõulukuused. 

Tallinn tõstis pensionilisa 125 eurole
Pensionilisa tõusis Tallinnas sajalt eurolt sajakahekümneviiele eurole. Neile, kes on esitanud sooviavalduse, laekub toetus kontole üks kord aastas sünnipäevaeelsel kuul.

Kiiruskaamerate paigaldamine vähendas rikkumiste arvu kolm korda
Kiiruskaamerad Tallinnas on saanud tõhusaks liiklusrikkumiste ennetajaks. Tallinnas on kaks sellist ristmikku, kus kihutajaid ja punase tule eirajaid jälgivad ning pildistavad kiiruskaamerad. Just selle meetmega on need kaks ristmiku oluliselt ohutumaks muudetud.

Kuhu viia jõulukuusk?
Alanud on jõulupidude järgne kuusemure aeg – kuhu see panna? Tallinn pakub linlastele vanade kuuskede tasuta kokkukogumist. Üle linna on mitukümmend kogumiskohta, kuhu ehetest ja muust prügist vaba kuusk ära viia.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.