"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ELIZABETH: Mina arvan, et ühiskonnas on praegu olulisemaid teemasid (0)
13. jaanuar 2021
Dmitri Povilaitis

Pealinn uuris, millest inimesed eriolukorras kõige rohkem puudust tunnevad.

Mina arvan, et ühiskonnas on praegu olulisemaid teemasid. Peaks tegelema sellega, mis riigis ja ka ülejäänud maailmas toimub. Ja alles siis võiks tulla selliste küsimuste juurdetagasi. Minu isiklik seisukoht on, et ei pea olema ainult mehe ja naise vaheline liit. Sellepärast, et see peab olema iga inimese vaba valik. Mina arvan, et pole mõtet häbeneda, ükskõik, mis mudel see on. Sest kui me probleemi väldime, siis probleem ära ei kao. Ja teemad, mis tunduvad mulle või teisele ebameeldivad, ei tähenda, et nendega pole vaja tegeleda. Ja mõne inimese isikliku arvamuse pärast ei pea kellegi teise elu rikkuma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.