"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
MADIS: see, mis toimub viimasel ajal poliitikas on lausa naeruväärne (3)
13. jaanuar 2021
Dmitri Povilaitis

Pealinn uuris inimestelt, mida nad abielureferendumi kohta arvavad.

See, mis toimub viimasel ajal poliitikas on lausa naeruväärne. Tekib tunne, et meie tähelepanu üritatakse mujale viia päris probleemidest. Loomulikult mina arvan, et abielu võib ja peab olema vaid mehe ja naise vahel. Nagu loodusega on ettenähtud. Nii nimetatud tolerantsus on vaid udukate, mille taga võib peita absoluutselt kõike. Kas siis järgmine samm on kloonid? Või mismoodi inimesed kavatsevad paljunema? Ärme kopeeri kõike, mis mujal maailmas toimub, sest ega seal ka nüüd selline olukord, mis paneb juba lausa nutma. Loodetavasti riigimehed saavad lõpuks aru, et see abieluseadus pole meie kõige suurem probleem.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lombitagune
17. jaan. 2021 18:28
https://eestinen.fi/2021/01/kuum-usa-valmistub-kodusojaks-pealinna-washingtoni-on-koondatud-terve-armee-25-000-sojavaelast/
valik
17. jaan. 2021 16:07
https://tehnika.postimees.ee/7156865/teadlased-arendasid-valja-tehismoistuse-mis-suudab-nao-jargi-inimese-poliitilisi-vaateid-tuvastada
poliitik
17. jaan. 2021 15:30
https://uueduudised.ee/uudis/eesti/ahto-lobjakas-suvariik-sekkus-poliitikasse-ja-tegi-seda-oigesti/ Saates ütles üks liberaalide peamisi arvamusliidreid Ahto Lobjakas otse välja väga olulised asjad, mida paljud liberaalid mõtlevad, aga mida keegi ei läbe avalikult tunnistada – ta ütles täiesti otse, et kui süvariik sekkus poliitikasse, võttes valitsuse maha ja nurjates abielureferendumi, siis tehti õigesti — nii tulebki teha, eriti USA võimuvahetuse tõttu, et säilitada Eesti harmoonia Läänega.