"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratase tagasivaade valitsusele: tehtud sai oi kui palju (0)
13. jaanuar 2021
Rene Suurkaev

"Kui me räägime regionaalpoliitikast, sotsiaalvaldkonnast, hariduspoliitikast - olen jätkuvalt uhke, et Keskerakond täitis oma valimislubadusi," sõnas tagasiastumisest teatanud peaminister Jüri Ratas. 

“Mäletan, et see seitse eurot pensionitõusu, nüüd see aasta 20 eurot erakorralist pensionitõusu, hariduse ja teaduse rahastus üks protsent,” loetles Ratas. “Me oleme näidanud väga tugevat toetust kohalikele omavalitsustele ja regionaalpoliitikale.”

“Mul on hea meel, et Eesti inimesed on hakanud tagasi pöörduma Eestisse, mida näitavad viimase nelja-viie aasta andmed: Eesti elanike arv kasvab,” lisas Ratas.

“Ma arvan, et me oleme suutnud ühiskonna sidusust ja tugevust tegelikult ehitada päris palju, et inimesed tunneksid, et siin on turvaline elada ja siia on turvaline tagasi pöörduda.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.