"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Talvised teeolud nõuavad ettevaatlikkust liiklemisel (0)
13. jaanuar 2021
Mats Õun

Transpordiameti kinnitusel on kolmapäeval kõikjal Eestis talvised teeolud, mis nõuavad liiklemisel ettevaatlikkust. 

Varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel lumised või sõidujälgedes soolalumesegused. Paiguti sajab lund, teed on libedad ning kohati kaetud tuisust tekkinud lumevaaludega. Õhu- ja teetemperatuur on miinuspoolel. Teeolud on talvised ning nõuavad liiklejate tähelepanu ja ettevaatust liiklemisel.

Prognoosi kohaselt on päeval pilves ilm, mitmel pool sajab lund ja tuiskab, kuid pärastlõunal jäävad alates idast sajuhood harvemaks. Õhu- ja teetemperatuur on mandril miinuspoolel, saartel ja läänerannikul kohati 0 kraadi juures või plusspoolel. Teeolud on jätkuvalt talvised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.