"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ETTEVAATUST! Katustele koguneb lund ja jääpurikaid (0)
14. jaanuar 2021
Scanpix/ Foto on illustreeriv

"Alanud aasta on toonud meile tõelise talve. Ent lisaks talverõõmudele toovad jää ja lumi kinnistuomanikele kohustuse puhastada enda kinnistu ning kinnistu ja sõidutee vahel asuv kõnnitee lumest ja jääst ning teha libedusetõrjet," sõnas Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus jätkab tasuta graniitsõelmete jagamist korteriühistutele ja eramajade omanikele, et tagada kõnniteedel parem libedusetõrje tase ja ohutum liikumine. Kampaaniaga on plaanis hetkel jätkata kuni veebruarikuu lõpuni. Linnaosavalitsus kutsub ühistuid olema tähelepanelik ka katustele kogunenud lume ja jääpurikate osas. 

“Mitmed korteriühistud on meie poole viimastel päevadel pöördunud küsimusega, kas jätkame graniitkillustiku jagamisega. Mul on hea meel teatada, et linnaosavalitsus tuleb elanikele appi ja jagame taas linnaosa kinnistuomanikele tasuta graniitsõelmeid. Igale korteriühistule on ette nähtud kaks ja eramajade omanikele üks 25 kilogrammine kott graniitsõelmeid. Kutsume kinnistuomanikke olema vastutustundlikud ja hoolitsema selle eest, et kõnniteed ei oleks libedad,” märkis Riibe.

Detsembris ja novembris jagas linnaosavalitsus välja üle seitsme tonni graniitsõelmeid, kuid talvine jaanuarikuu on näidanud, et kampaaniaga tuleb jätkata. “Elanike ohutu liiklemine nii jalgsi kui ka transpordivahendeid kasutades on meile peamine,” rõhutas Riibe. 

“Alanud aasta on toonud meile tõelise talve. Ent lisaks talverõõmudele toovad jää ja lumi kinnistuomanikele kohustuse puhastada enda kinnistu ning kinnistu ja sõidutee vahel asuv kõnnitee lumest ja jääst ning teha libedusetõrjet. Palun olge tähelepanelikud ka katustele kogunenud lume ja jääpurikate osas,” lisas Riibe. 

Graniitsõelmeid saab kätte alates 14. jaanuarist kuni 26. veebruarini 2021 Kristiine linnaosa valitsuse koostööpartneri AS Mustamäe Haljastus territooriumilt Kadaka tee 78 tööpäevadel kella 9.00 – 15.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.