"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
LIMA: Kiidan pensionireformi tegemist (0)
14. jaanuar 2021
Dmitri Povilaitis

Lima avaldas lootust, et kaks suuremat erakonda suudavad omavahel kokku leppida ja teha kõik selleks, et Eesti elu läheks edasi ja Eesti rahvas oleks igati kaitstud.

“Olen alati toetanud senist valitsust Jüri Ratase juhtimise all ja siiralt loodan, et ka järgmine koosseis jätkab samal moel,” rääkis Lima. “Nimelt, tahaks kindlat tunnet, et vene keeleõpe ikka jääb meie koolidesse,” tõi ta näiteks. “Kiidan pensionireformi tegemist.”

Lima avaldas lootust, et kaks suuremat erakonda suudavad omavahel kokku leppida ja teha kõik selleks, et Eesti elu läheks edasi ja Eesti rahvas oleks igati kaitstud. “Soovin edu tulevasele valitsusele!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.