"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Merimetsa terviserajal on avatud suusarada (0)
14. jaanuar 2021
Scanpix/ Foto on illustreeriv

"Ehedat talve oleme oodanud detsembri algusest ja kui ta lõpuks käes on, siis tasub kindlasti kõiki võimalusi kasutada," rääkis Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Tänasest saab Põhja-Tallinna linnaosas Merimetsa terviseradadel suusatada vabatehnikas. Öösel rajameistrite tehtud suusarajal pole klassikajälje jaoks lund veel piisavalt. 
 
“Viimastel nädalatel on jagunud nii lund kui ka külmakraade ja seetõttu saab Merimetsa terviseradadel nüüd ka suusad alla panna. Ehedat talve oleme oodanud detsembri algusest ja kui ta lõpuks käes on, siis tasub kindlasti kõiki võimalusi kasutada. Värske õhk ja suusatamine tähendavad head tervist ning rõõmsat meelt ja mis võikski olla tähtsam praegusel ajal,” oli Järvelaid veendunud.
 
Linnaosa palub terviserajal jalutajatel ja koeraomanikel hoida suusarada ning arvestada sõitjatega. Suusarada hooldab Tallinna Kultuuri-ja Spordiamet koostöös sihtasutusega Eesti Terviserajad. Kuni kestab suusailm, on suusarajad hooldatud ja avatud.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.