"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused Tallinnas ja Harjumaal (0)
14. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval kogu Eesti kohta 40 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine ja 15 varavastast kuritegu, sealhulgas üheksa vargust. 

Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti neli Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja üks inimene.

Sündmused Põhja Prefektuuris

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. jaanuaril teatati politseile, et Kesklinnas Vene tänaval olevas elukohas tungis 39-aastane mees kallale enda endisele elukaaslasele, 48-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kinni.       

13. jaanuaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval olevas elukohas tekkis tüli elukaaslaste, 37-aastase mehe ja 39-aastase naise vahel, mille käigus tekitati valu. Tüli juures oli ka laps. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

13. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval olevas elukohas oli konflikt elukaaslaste, 46-aastase mehe ja 44-aastase naise vahel. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

13. jaanuaril teatati politseile, et Kristiines Madara tänaval murti sisse kauplusse ning varastati neli arvutit ja neli telefoni. Kahju on kokku 2850 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril teatati politseile, et Paldiskis Lepiku tänaval läks 37-aastane naine kallale enda elukaaslasele, 38-aastasele mehele, lõi teda rusikaga ja kraapis küüntega. Naine oli alkoholijoobes. Politsei pidas 37-aastase naise kinni.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.