"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO: Kristiines käib intensiivne lumekoristamine (0)
15. jaanuar 2021
Kristiine LOV

Käesoleva aasta talv on saabunud koos rohke lumega. Kristiine linnaosa hooldusmasinad töötavad, lumekoristus ja libedusetõrje toimub hetkel ööpäevaringselt.  

“Kõik linnaosa lepingupartnerid töötavad praegu selle nimel, et hoida teed ja tänavad korras. Tänavapuhastusfirma jälgib ilmastikutingimusi pidevalt ning lumesajuga või libedaohu tekkimisel on tänavatel väljas kogu tänavakoristustehnika,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus tuletab ka meelde, et jätkab tasuta graniitsõelmete jagamist korteriühistutele ja eramajade omanikele, et tagada kõnniteedel parem libedusetõrje tase ja ohutum liikumine. Graniitsõelmeid saab kätte alates 14. jaanuarist kuni 26. veebruarini 2021 Kristiine linnaosa valitsuse koostööpartneri AS Mustamäe Haljastus territooriumilt Kadaka tee 78 tööpäevadel kella 9.00 – 15.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.