"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Tallinna uudised neljapäeval, 14. jaanuaril (0)
15. jaanuar 2021

Mitmed Tallinna koolihooned on sel aastal remondis, et minna uuele õppeaastale vastu paremates tingimustes. Varsti on linnal enamus koole esimese ringiga korda tehtud ja võib asuda uuele tiirule. Mere ääres jalutada on mõnus ja selleks tekib üha enam võimalusi. Kassid ja koerad jõuavad aina tihedamini varjupaigast koju tagasi.

MERI AVANEB LINLASTELE
Tallinn avab üha enam merd linlastele.

KOOLID UUENEVAD
Arte Gümnaasium saab remondiga juurde hulga uut pinda. 

LEMMIKUD KOJU TAGASI
Tallinna loomade varjupaigast leiab igal aastal järjest enam loomi tee koju tagasi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.