"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital saab kõiki talverõõme nautida (0)
16. jaanuar 2021
Erakogu

„Tänu viimaste päevade maha sadanud lume ja külmakraadide tõttu saab Pirita spordikeskuse juures ja terviseradadel nautida kõiki talverõõme – suusatada, kelgutada, uisutada. Liikumine aitab maandada stressi ja annab omamoodi lisaenergiat. Talvised sportlikud harrastused tagavad hea tervise ja need on ka lõbusad. Positiivsed emotsioonid on praegusel ajal eriti tähtsad,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja kiitis, et võimalused Pirital talisporti harrastada on väga head.

Pirital on avatud suusarajad, kelgumägi, uisuväljak, avatud on uisu- ja suusalaenutus.

Juba novembri lõpust on avatud liuväli ja seda iga ilmaga iga päev kella kümnest hommikul kuni kella kümneni õhtul. Pirita spordikeskuse juurde mäenõlvale on oodatud kelgutajad, nõlv on kaetud kunstlumega ja nüüd on lisa tulnud ka taevaluukidest.

Suusarajad on kaetud nii loodusliku kui ka kunstlumega. Korralik kunstlumerada on Kabeliringil, osal jõeäärsel sirgel ja lasterajal. Rajahooldus tehakse ja klassikajälg sõidetakse sisse varahommikuti. Loodusliku lumega suusaradu hooldatakse rulliga.

Ligi kuu aega on olnud avatud ka jäähokiväljak. Rohkem infot, hinnakiri ja treeninguaegade tellimine on Pirita spordikeskuse kodulehel.

Pirita tervisespordi majast saab laenutada nii uiske kui ka suusavarustust. Suusakomplekti laenutus täiskasvanutele maksab neli eurot tund. Eelkooliealised lapsed, õpilased, üliõpilased ja pensionärid saavad suusavarustust laenutada soodushinnaga – 2.50. Laenutus toimub isikut tõendava dokumendi alusel, soodushind kehtib soodustust tõendava dokumendi esitamisel. Samadel tingimustel saab laenutada ka uiske. Liuvälja üksikkasutuse tunnihind on 2 eurot ja 50 senti. Rohkem infot saab Pirita spordikeskuse kodulehelt piritaspordikeskus.ee ja tel 600 8333 E–P 8–22.

Linnaosavanem paneb südamele, et kõik suusaradadel liikujad üksteisega arvestaksid ning üksteisega sõbralikud oleksid. “Suusatajad, jooksjad, jalutajad – palun saame koos hakkama, ruumi talverõõme nautida jagub kõigile,” sõnas Liinat. Samuti tuletas ta meelde, et radadel ja tervisespordi majas tuleb täita kehtivaid reegleid – hoida distantsi, siseruumides desinfitseerida käsi, kanda maski ning pidada kinni ruumi lubatud inimeste piirmäärast.

Ja veel – kui ilmataat külmakraade annab, siis avatakse Pirital Sinitiiva 2 ja Kesktee korvpalliplatsidele uue nädala algul Pirita päästekomando abiga uisuväljakud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.