"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Esmaspäeval annab pakane järele (0)
17. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Esmaspäev toob mõnevõrra leevendust harjumatult madalatele miinuskraadidele.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Puhub läänekaaretuul 2-8, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 5-11, rannikul paiguti 0 kuni -3 kraadi.

Peipsi järvel puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Sajab kerget lund. Nähtavus on mõõdukas. Külma on 6-8 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel võimalik ka lörts. Puhub edelatuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 1-7, Lõuna-Eestis kuni 10, saarte rannikul tuleb kohati 2 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub edelatuul 3-7 m/s. Sajab kerget lund. Nähtavus on mõõdukas. Külma tuleb 5-6 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.