"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kolmes liiklusõnnetuses sai viga kolm inimest (0)
17. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Möödunud ööpäeval juhtus kolm tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 6.20 ajal Tallinnas Peterburi tee 13 juures, kus purjus ja juhtimisõiguseta 22-aastane mees ei tulnud toime Škoda Superbi teel hoidmisega, kaldus sellega vastassuunavööndisse ning sõitis otsa rohelise tule ajal üle vöötraja minevale 73-aastasele mehele. Sõiduk lahkus sündmuskohalt ning peatus alles Pae tänaval. Kiirabi viis jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 9.48 ajal Maardus Põhjaranna tee 16 juures, kus 30-aastane naine sõitis Audi Q7-ga otsa ees liikuvale Renault Espace’ile, mida juhtis 72-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi vastu liiklusmärke ja selle juht tuli toimetada Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.05 ajal Tapal Hommiku puiestee ja Väikse tänava ristmikul, kus 20-aastane mees sattus Audi A6-ga parempööret sooritades külglibisemisse ja sõitis ette krossimootorrattale, millel oli sõidueesõigus. Kiirabi viis mootorratast juhtinud 47-aastase mehe Rakvere haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.