"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Talve külmarekordi sai Valga enam kui 24 miinuskraadiga (0)
17. jaanuar 2021
Mats Õun

Ametlike meteoroloogiajaamade andmeil oli pühapäeva öösel kõige külmem Valgas, kus mõõdeti 24,3 miinuskraadi ja see näit jääb ka käesoleva talve uueks külmarekordiks.

Üksikutes kohtades näitasid inimeste termomeetrid isegi -27 kraadi. Lõunanaabrite juures Jelgavas mõõdeti hommikul -31 kraadi.

Krõbeda külma toonud kõrgrõhkkond liigub pühapäeval aeglaselt üle Baltimaade kagusse. Nädala esimene poolt tuleb veel karge, kuid lääne poolt suureneb madalrõhkkondade surve ning ilm muutub Läänemere ääres tuuliseks. Murdepunktiks kujuneb just kolmapäev, kui lääne poolt jõuab madalrõhkkond ühes tihedama lume, lörtsi ja vihmasajuga. Madalrõhkkonnaga saabub ka soojem õhumass.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.