"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Heidy Tamme: õueala tekitab arusaamatusi (0)
18. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

"Ridamaja tüüpi kortermajas tekitab arusaamatusi õueala, kust läbi võib minna ja kust mitte," rääkis laulja Heidy Tamme.

Mitmekordseis kortermajades on aga tihti laulja sõnul nii, et hoovialale parkimisel loeb kes ees, see mees. “Tegelikult pole aga tähtis, kas ühistu korterid jagunevad maapinnal reana või ülespidi kõrgusesse, naabrid peaksid üksteisega arvestama õppima,” sõnas Tamme.

Laulja sõnul algab kõik avatusest, aususest, austusest ja armastusest! “See on minu A4 põhimõte. Alates sellest, kuidas me ennast koduuksest välja astudes häälestame ja kuidas naabreid teretame – naeratusega või mitte! Olen sedavõrd pessimist, et märgata probleemi, ja sedavõrd optimist, et neid lahendama asuda. Võiksime eeskuju võtta Soomest, kus kortermajades ustel kellaajad, millal kloppida vaipu ja mis kellast valjuhäälsete toimingutega alustada,” lisas ta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.