"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kerttu Rakke: ajab tigedaks, kui naaber vaid meie koeri süüdistab (1)
18. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

"Loomulikult võiks solvanguna võtta, kui naabritädi murul suvalist junni nähes just meie koeri süüdistab," ütles kirjanik Kerttu Rakke.

Rakke sõnul on ta kortermaja elanikuna kogenud, et igast tüliküsimusest tuleb rääkida otse ja viisakalt. “Kui keegi midagi küsib, ei tasu ära ehmuda – tegu ei ole ju rünnakuga, ei pea kohe hakkama vastu ründama. Kui see pealtnäha pisike asi meelde jätta, on pooled mured võidetud,” lausus ta. 

Peamine mure on koertega. “Meie majas on mitu koera ja loomulikult võiks solvanguna võtta, kui naabritädi murul suvalist junni nähes just meie koeri süüdistab. Meil on kaks koera, kelle junnid meie endi arust väga hoolikalt kokku saavad korjatud, aga kodurahu huvides on mõistlik oma koertel edaspidi veelgi hoolsamalt pilku peal hoida ja mitte välja öelda, mida tädist ja tema süüdistustest arvad,” ütles Rakke. 

Rakke kinnitab, et temal on naabritega väga vedanud. “Naeratame, kui teretame – mida veel tahta? Kui sinu jaoks on ka su korteri ukse taga veel sinu kodu, siis on kõigil lihtsam,” lisas ta. 

Kõik on läbiräägitav. Kirjaniku sõnul pole isegi parkimiskohtadega probleemi, kui liikumispuudega inimeste isiklikud parkimiskohad on kindlaks määratud ja teised pargivad üksteist arvestavalt. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

näh nüüd
18. jaan. 2021 12:58
Ahaa! Sittur.