"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines alustati hoovidest lume väljavedamisega (0)
18. jaanuar 2021
Kristiine LOV

Esmaspäeval, 18. jaanuaril alustas Kristiine linnaosavalitsuse lepingupartner suurte kortermajade hoovides ja kitsastelt kõrvaltänavatelt lume välja vedamisega. Tööd jätkuvad selle nädala jooksul ja palume tööde teostamise ajaks oma auto mujale parkida. 

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et kuna maha sadanud lume mahud on sel aastal suured, siis otsustasime alustada sel nädalal lume välja vedamist kitsastelt kõrvaltänavatelt ja suurte kortermajade parkimisaladelt, kuhu on tekkinud juba kõrged lumevallid, mis raskendavad liikumist.

“Oleme linnaosavalitsuse poolt saatnud neile korteriühistutele kirjad teavitusega ja lumekoristustööde ajagraafikud. Palusime, et sõidukiomanikud ei pargiks oma autosid selleks ajaks majade juures või teisaldaksid need ajutiselt mujale. Paraku tänase päeva kogemuse põhjal näeme, et mitte kõik autode omanikud võtsid selle palve kuulda ning üsna palju sõidukeid endiselt segasid lumekoristajate töid,“ tõdes Riibe. 

Esimeses järjekorras koristatakse lumest Välja-Sõstra-Kuldnoka tänavate piirkonna teid ja hoove. “Vabandame elanike ees ajutiste ebamugavuste pärast, kuid koos tegutsedes saame parema tulemuse. Palume kõiki võimalusel aidata seda sõnumit jagada oma naabritega, et teade tööde teostamisest jõuaks kõigi inimesteni,“ lisas linnaosavanem.

Tööde graafik:

Kolmapäeval, 20.jaanuaril kella 9.00– 17.00: Sõstra 6, Sõstra 3/4 ja Kirsi 6/8, Ülase tn, Energia tn ja Kuldnoka tn.

Neljapäeval 21.jaanuaril Tondi kvartalis kella 11.00-17.00: Talli tn, Sõjakooli tn, Sammu tn,  Marsi tn ja Seebi tn.

Küsimuste korral palume helistada telefoninumbril: 645 7119

Heakorraga seotud puudustest või probleemidest saavad linlased teada anda Tallinna infotelefonil 14410.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.