"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratas: Keskerakond toetab jätkuvalt abielu mehe ja naise vahelise liiduna (0)
18. jaanuar 2021
Mats Õun

"Väited nagu oleksime algatanud samasooliste abielu seadustamise on pahatahtlikud ja poliitilised eksitamised. Eesti Keskerakond toetab jätkuvalt abielu mehe ja naise vahelise liiduna," kirjutas sotsiaalmeedias peaminister Jüri Ratas.

“Eesti Keskerakonna programmis on meie põhiväärtustena sõnastatud, et riigivõimu teostataks austusega inimeste ja nende põhiõiguste suhtes,” märkis Ratas. “See tähendab üldiste inimõiguste kaitset, diskrimineerimise vältimist kõikides selle vormides, võrdset kohtlemist, võrdsete võimaluste loomist, solidaarsust, hoolivust, sallivust, pluralismi ja vabadust. Oleme neist põhimõtetest ikka kinni pidanud.”
 
Ratas kirjutas, et eelmisel nädalal kümne Keskerakonna saadiku osalusel algatatud erakondadeülese eelnõu perekonnaseaduse osa ei muuda aga mitte mingil moel traditsioonilise abielu sisu ja mõistet ega tähenda samast soost inimeste abielu seadustamist. 
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.