"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine linnaosa kutsub korteriühistute e-infotunnile (0)
19. jaanuar 2021

Kolmapäeval, 20. jaanuaril kell 16.00–17.00 toimub 2021. aasta esimene korteriühistute e-infotund. Infotunnil esineb Tallinna abilinnapea Eha Võrk, kes räägib Tallinna toetustest korteriühistutele 2021. aastal. Üritust modereerib Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.  

“Tallinnas on olemas aastatepikkune kogemus koostööst korteriühistutega, samuti on linn toetanud korteriühistuid paljudes tegevusvaldkondades, ka paljud Kristiine linnaosa korteriühistud kasutavad neid võimalusi ja on teinud korda oma hooned ning hoovid. E-infotunni formaat on osutunud elanikele mugavaks ja populaarseks, sest Facebookis saab ettekannet vaadata nii otse-eetris kui ka hiljem järel vaatamises,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

E-infotunni teemadeks on:

Kas äsja alanud aastal on oodata muudatusi korteriühistute toetamisel?

Kuidas on Tallinna toetusmeetmed korteriühistutele aidanud kaasa linna välisilme ja elukeskkonna paranemisele?

Kas on tähelepanekuid ja nõuandeid toetuste taotlejatele?

Teemast huvitatutel on võimalik küsimused saata meiliaadressile Marju.Korts@tallinnlv.ee või esitada need infotunni kestel Kristiine linnaosa Facebooki lehel.

E-infotund on nähtav aadressil: https://www.facebook.com/kristiine.linnaosavalitsus/ ja hiljem järelvaadatav.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.