"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital on eakatele jagatud üle 100 000 maski (0)
19. jaanuar 2021
Pirita LOV

Alates detsembrist kuni praeguseni on Pirital jagatud 110 000 meditsiinilist maski 2200 eakale linnaosa elanikule.

“Kuigi maskide jagamise kampaania lõppes juba detsembris ja enamik maske sai välja antud, oleme nende jagamist jätkanud ka jaanuaris, sest Covid-19-ga nakatunute arv püsib suur ning avalikes kohtades käies tuleb kanda maski. On väga oluline, et igal inimesel on võimalus end kaitsta koroonaviiruse eest ning mitte ohustada teisi nakatamisega,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirital linnaosa valitsus alustas detsembris ülelinnalise kampaania raames tasuta maskide jagamist eakatele, et toetada nende tervena püsimist. Iga abivajaja saab ühe karbi, milles on 50 meditsiinilist maski.

“Eakad piritalased, kes pole veel maski järele tulnud, neil palume pöörduda linnaosa sotsiaalosakonda või Pirita linnaosa valitsusse e-posti teel pirita@tallinnlv.ee või helistada telefonil 645 7600. Maskid saab kätte linnaosavalitsusest Kloostri tee 6. Maskidele järele tulles palume kaasa võtta isikut tõendav dokument,” ütles linnaosavanem ja lisas, et maske jätkub Pirital kõigile eakatele ning neid antakse välja seni, kuni selleks vajadus on.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.