"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
ANNA: Pensioni kogumine peab olema vabatahtlik (0)
20. jaanuar 2021

"Mina pole veel jõudnud pensionisambaga liituda ja ei kavatsegi seda teha," on Anna pensionisammaste osas skeptiline. 

Anna toetab pensionireformi, sest usub, et see peab olema vabatahtlik. “Mina olen kuulnud, et kunagi pangad sundisid inimesi II pensionisambaga liituma, muidu ei saaks laenu. See ei ole normaalne,” tõdes ta.

“Mina pole veel jõudnud pensionisambaga liituda ja ei kavatsegi seda teha. Vaadates, millised intressid on praegu pankadel, kui sa võtad järelmaksuga midagi, see on ju lausa hirm! Ma ei mängi pankadega mänge!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.