"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
KARINA: Andke inimestele valik, mitte kohustus (0)
20. jaanuar 2021

"Samas oli võimatu isegi avaldus esitada jaanuari esimesel poolel, sest kõik serverid olid ülekoormatud," rääkis Karina, et tema pole oma noore ea tõttu pensioni kogumise peale jõudnud rohkemalt mõelda.

“Olen veel noor inimene ja pole veel jõudnud pensioniga liituda,” põhjendas Karina. “Minu ema soovib küll oma kogutud raha välja võtta esimesel võimalusel,” kinnitas ta.

“Oli naljakas vaadata, kuidas pangad üritavad oma kliente igatpidi alles hoida, kirjutades igal pool, kui tähtis pension ikkagi on. Arusaadav, et see on tähtis, kuid andke inimestele valikut, mitte kohustus,” selgitas Karina. “Samas oli võimatu isegi avaldus esitada jaanuari esimesel poolel, sest kõik serverid olid ülekoormatud. Keegi ei saa teisi sundida, eriti rahalistes küsimustes,” on Karina kindel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.