"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MATTHIAS JA LIISA: Pensionisüsteem on jätkusuutlik (0)
20. jaanuar 2021

"Hetkel pole meie kontodel eriti midagi, mida võiks välja võtta," rääkisid Matthias ja Liisa, et nemad jätavad oma raha panka.

“Meie otsustasime, et jätame oma raha panka. Loodame, et pensionisüsteem on ikkagi jätkusuutlik ja mõne aasta pärast meie aktiivid kasvavad veelgi. Äkki siis on mõtekam midagi juba ka välja võtta,” selgitasid nad.

“Hetkel pole meie kontodel eriti midagi, mida võiks välja võtta. Arusaadav, et hetkel on raksed ajad ja inimesed on mures homse päeva pärast, mis ka seletab massilist hüsteeriat, et raha välja võtta,” leidsid nad põhjenduse. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.