"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE: riigikogu infotunnis Ratas, Lukas, Aas (0)
20. jaanuar 2021
Mats Õun

Riigikogu liikmete küsimustele vastavad kolmapäeval parlamendi infotunnis peaminister Jüri Ratas (Keskerakond), kultuuriminister Tõnis Lukas (Isamaa) ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas (Keskerakond). 

 

Ratas vastab küsimustele COVID-19 tingimustes haiglate toimetuleku, Estonia laevahuku uurimise komisjoni moodustamise, individuaalsete piirangute leevendamise ning vaktsineerimise kohta.

Lukas vastab küsimustele sportimisega seotud uute piirangute, rahvusteaduste lisafinantseerimise, eesti keele õppe tuleviku, vabakutseliste loovisikute sotsiaalsete garantiide ning loometoetuste kasvatamise plaani kohta tööturutõrke tingimustes.

Aas vastab küsimustele teehoiukava, ettevõtlustoetuste, turismi toetusmeetmete, Rail Balticu ning kruusateede kohta.

Riigikogu istung toimub koroonapuhangu tõttu kaugosalusega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.