"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Reps: järgmises valitsuses mina ministrina ei jätka (0)
21. jaanuar 2021
Mats Õun

"Selleks, et koalitsiooniläbirääkimisi pidavad delegatsioonid saaksid keskenduda sisuteemadele ja vältimaks erinevaid spekulatsioone, kinnitan, et järgmises valitsuses mina ministrina ei jätka," kinnitas Keskerakonna aseesimees Mailis Reps.

Reps rääkis käimasolevate koalitsiooniläbirääkimiste valguses, et temal pole plaanis loodavas valitsuses ministriportfell võtta. 

“Ajakirjandus on viimastel päevadel tundnud elavat huvi selle vastu, kas mul on plaanis loodavas valitsuses ministriportfell võtta. Tähelepanu on meeldiv, kuid selleks, et koalitsiooniläbirääkimisi pidavad delegatsioonid saaksid keskenduda sisuteemadele ja vältimaks erinevaid spekulatsioone, kinnitan, et järgmises valitsuses mina ministrina ei jätka,” kinnitas Reps.

“Läbirääkimised on kulgenud töises ja lugupidavas õhkkonnas ning oleme kõnelustel jõudnud kokkuleppele mitmetes keerulistes küsimustes. Täna keskendume muuhulgas õigusriigi teemadele ja Keskerakond teeb ettepaneku tõhustada korruptsioonivastast võitlust,” selgitas Reps.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.