"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
USA ajutine asjur: Eesti ja USA suhted tihenevad (0)
21. jaanuar 2021
Scanpix

"Biden on mitteametlikult öelnud, et USA on tugevaim, kui ta töötab koos oma liitlastega. Ja mis puutub liitlastesse, siis Eesti on nende hulgas eesliinil," sõnas USA ajutine asjur Eestis Brian Roraff.

USA ja Eesti suhted muutuvad president Joe Bideni ajal ilmselt veelgi tihedamaks, sest Bidenil on plaanis üle vaadata suhted kõigi Euroopa liitlastega, vahendas BNS ETV eilset uudistesaadet “Aktuaalne kaamera”.

Asjuri sõnul taastuvad Bideni ajal ka tihedamad liitlassuhted USA ja Euroopa Liidu kui terviku vahel.

“Ma alustaksin sellega, et presidendi ametissevannutamise päev USA-s on päev täis optimismi. See on päev, mil me vaatame tagasi lahkuva administratsiooni saavutustele ja ootame lootuse ning suurte soovidega uue administratsiooni tegusid. Minu arust on üks muutus, mida me saame näha, Joe Bideni pühendumus suhete taastugevdamisele Euroopa liitlastega,” rääkis Roraff.

“Ta on mitteametlikult öelnud, et USA on tugevaim, kui ta töötab koos oma liitlastega. Ja mis puutub liitlastesse, siis Eesti on nende hulgas eesliinil,” sõnas Roraff.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.