"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval tuleb vesine talveilm (0)
23. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Pühapäeval läheneb lõuna poolt väike madalrõhkkond, mis toob vihma ja lörtsi ning tõstab päevased õhutemperatuurid kõikjal plussi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva pilves selgimistega ilm. Sajab lörtsi ja vihma, öö hakul kohati ka lund. Hommikuks sajuvõimalus väheneb. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, Liivi lahe ümbruses puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on enne keskööd -2 kuni +2 kraadi, pärast keskööd läheb mõnevõrra soojemaks. Teed on paiguti libedad.

Peipsi järvel puhub valdavalt kagutuul 4-9, puhanguti kuni 12 m/s. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas, paiguti esineb udu. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, õhtupoolikul jõuab Lõuna-Eestisse aga juba tihedam sajuala vihma ja lörtsina. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 1-4 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt kagutuul 4-9, puhanguti kuni 12 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Õhtupoolikul sajab mitmel pool vihma ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-2 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.