"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Vahelduvad ilmaolud kasvatavad ohtlikke jääpurikaid (0)
23. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Muutlik ilm ning vahelduvad pluss ja miinuskraadid on kaasa toonud nii libeda õhu kui ka ohtlikud jääpurikad. 

Abilinnapea Kalle Klandorf tuletab kinnistu omanikele meelde, et nad jälgiksid oma kinnistu ja sõidutee vahel asuva käenide olukorda ning tagaksid seal libedusetõrje. Samuti tuleb neil hoolitseda katustelt lume ja ohtlike jääpurikate eemaldamise eest, arvestades kehtivaid ohutusnõudeid.

Tallinna kinnistuomanikel on soovi korral võimalus tellida linnalt lume ja libedusetõrje. Vastava lepingu saab sõlmida keskkonna ja kommunaalametiga. Seda juhul, kui puhastatav kõnnitee asub ühistranspordiliiklusega magistraaltänava ääres. Kui see külgneb aga sisekvartaalse tänavasõiduteega, siis tuleb leping sõlmida linnaosa valitsusega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.