"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Neljas liiklusõnnetuses sai vigastada kaheksa inimest (0)
24. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Teedel ja tänavatel juhtus laupäeval neli tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles sai viga kaheksa inimest. Politsei tabas möödunud ööpäeval liiklusest üheksa joobes juhti.

Esimene õnnetus juhtus kell 7.01 Põltsamaa–Võhma maantee 13. kilomeetril, kus Põltsamaalt Võhma suunas väljakutsele kiirustanud Scania päästeauto kaotas libeduse tõttu juhitavuse ning sõitis teelt välja vasakule kraavi ja rullus katusele. Kiirabi viis auto 40-aastase juhi ning meeskonnas viibinud 28-, 51- ja 54-aastased mehed Tartu ülikooli kliinikumi.

Teine õnnetus juhtus kella 18.09 ajal Tallinnas Katleri 9 juures, kus esialgsetel andmetel sõitis 38-aastane mees Opel Zafiraga vöötrajal otsa 67-aastasele naisele. Kiirabi viis jalakäija Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 20.38 paiku Võrumaal Võru–Kuigatsi–Tõrva maantee 7. kilomeetril, kus alkoholijoobe tunnustega 58-aastane mees sõitis Škoda Octaviaga tagant otsa teel peatunud Volvo V70-le, millel oli radiaator katki, sest eelnevalt oli autole ette jooksnud jänes. Kiirabi viis nii Škoda juhi kui ka Volvot juhtinud 51-aastase mehe Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Neljas õnnetus juhtus kella 21 paiku Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Kõpsta külas Lahu kooli ees, kus 27-aastane mees sõitis 5. seeria BMW-ga otsa 17-aastasele noormehele, kes kukkus maja trepile. Kiirabi viis nooruki Järvamaa haigla EMO-sse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Tabatud üheksast joobes juhist kahel lasub narkouimas sõitmise kahtlus, ülejäänud seitse olid aga rooli istunud alkoholi tarvitamise tunnustega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.