"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühapäeval kogunevad Keskerakonna ja Reformierakonna volikogud (0)
24. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Pühapäeval kell 11 kogunevad nii Keskerakonna kui Reformierakonna volikogud, et kinnitada valitsusega liitumine ja tutvustada ministrikandidaate.

Keskerakonna volikogu istung toimub Tallinnas Narva maanteel Keskerakonna büroos. Päevakorras on Keskerakonna esimehe Jüri Ratase poliitiline ettekanne, aseesimehe Mailis Repsi ülevaade koalitsioonilepingust ning Keskerakonna ministrikandidaatide tutvustamine.

Reformierakonna volikogu toimub elektrooniliselt. Vahetult enne volikogu toimub erakonna juhatus, mis kinnitab valitsusdelegatsiooni koosseisu, teatas Reformierakonna pressiesindaja.

President Kersti Kaljulaid kirjutas 14. jaanuaril alla otsusele nimetada peaministrikandidaadiks Kaja Kallas kui riigikogu valimistel enim parlamendikohti saanud Reformierakonna esimees. Seejärel asus Reformierakond läbirääkimistesse Keskerakonnaga valitsusliidu moodustamiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.