"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE! Keskerakond tutvustab volikogul oma ministrikandidaate (0)
24. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Pühapäeval koguneb Keskerakonna volikogu. "Päevakorrapunktid puudutavad uue valitsuskoalitsiooni moodustamist, samuti on mul hea meel esitleda Keskerakonna ministrikandidaate," teatas Keskerakonna esimees Jüri Ratas sotsiaalmeedias.

Volikogu istung toimub Tallinnas Narva maanteel Keskerakonna büroos. Päevakorras on Keskerakonna esimehe Jüri Ratase poliitiline ettekanne, aseesimehe Mailis Repsi ülevaade koalitsioonilepingust ning Keskerakonna ministrikandidaatide tutvustamine.

President Kersti Kaljulaid kirjutas 14. jaanuaril alla otsusele nimetada peaministrikandidaadiks Kaja Kallas kui riigikogu valimistel enim parlamendikohti saanud Reformierakonna esimees. Seejärel asus Reformierakond läbirääkimistesse Keskerakonnaga valitsusliidu moodustamiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.