"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ärgem võtkem nõrgematelt nende kohti ära (0)
25. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Eelmisel teisipäeval jäi mupole aadressil Tähesaju 8 silma invakohale pargitud auto, millel ei olnud invakaarti.

Poest väljunud autoomanik kõndis otse inspektori kaamera ette. Aga selle asemel, et seaduserikkumise pärast vabandada või püüda end õigustada hajameelsuse vm inimliku omadusega, tõmbas naissoost autojuht “sae käima”. “Suured mehed, muud teha pole või? See pole kellegi töö!” nähvas ta üleolevalt. “Ma teen rasket tööd ja mõtlen peaga. Invaliidid sellesse poodi ei tule, ma pole ühegi invaliidi koha peal kedagi näinud. Milleks neid nii palju tehakse?”

Mupo avalike suhete peaspetsialist Meeli Hunt ütles, et selliseid juhtumeid pole palju, kus valesti parkijaga otse vestelda saaks, sest alati ei jõua inimest ära oodata või ei satuta õigel hetkel peale. Invakohale parkimise eest on ette nähtud hoiatustrahv 20 eurot. Ka see juhtum päädis trahviga. See sõnakas naisterahvas võib olla tõesti töökas ja tark, aga nähtu põhjal ei kuulu ta inimeste hulka, kes kaasinimestest hoolivad.

Videosse võetud vestlust mupo ametniku ja linlase vahel saab vaadata Pealinna veebist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.