"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII: Kristiines püstitati konkursi raames sulailma eel veerandsada lumememme (0)
25. jaanuar 2021
Kristiina LOV

Kristiine linnaosa valitsus kuulutas oma Facebooki lehel välja fotokonkursi parimate lumememmede tunnustamiseks. Loosimine toimus 22. jaanuaril ja peaauhinna Tallinna Uisupargi hooajakaardi kahele inimesel võitis Piret Maricic.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe sõnul püstitati konkursi raames kokku veerandsada lumememme.

“Meil oli väga hea meel näha, millise fantaasia, huumori- ja loovusega suhtusid kristiinelased sellesse konkurssi. Õnneks jõudsime korraldada seda enne sula, nii et inimesed said teha väga huvitavaid lumefiguure ja neid pilte meiega jagada. Samas on just praegu temperatuur väljas nullis või napilt miinuses, mis on perfektne ilm lumememmede tegemiseks. Nägime nii traditsioonilisi kui ka fantaasiarohkeid lumekujusid ning ehitamisest võtsid osa nii lapsed kui ka täiskasvanud. Tänud kõigile osalejatele, sest galerii tuli väga äge,” sõnas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Peamine, et lumememm oli ise tehtud ja kaunikene ning jätab ilusa mälestuse tänavusest suurest talvest.

Lisaks läks loosi kümme uisupargi ühekordset pääset kahele ja palju teisi vaiksemaid auhindu.

Galeriid saab vaadata SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.