"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Netikelm varastas ohvri kontolt üle 13 500 euro (0)
25. jaanuar 2021
Pixabay

End pangatöötajana tutvustanud netikelm varastas Ida-Virumaal elava mehe kontolt üle 13 500 euro.

22. jaanuaril teatas 47-aastane mees Narva politseijaoskonnale, et et  sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud, edastas Ida prefektuur. Kannatanult küsiti tema Smart-ID koode, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu hallatavatelt pangakontodelt 13 525 eurot.

Politsei alustas juhtumi uuurimist kelmust käsitleva paragrahvi alusel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.