"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
SKULPTOR: Päris kindlasti jääb rohkem aega jalutuskäikudeks (0)
25. jaanuar 2021
Scanpix

Reisiportaali Big Seven Travel valis hiljuti Tallinna parimaks kaugtöö tegemise linnaks. Pealinn küsis, kas tuntud inimesed eelistavad töötada kodus või ihkavad juba tagasi töökohta.

“Minu tööharjumusi koroonapiirangud väga muutnud ei ole, sest kunstnikuna töötan väga palju oma ateljees tavapäraseltki. Tellimustööd ja lepingud pole samuti koroonast sõltunud,” rääkis skulptor Tiiu Kirsipuu, et praegu võtab ta osa lausa kahest konkursist ning on terve jaanuarikuu ideid välja mõelnud ja makette valmistanud. “Hakkan tegema jääskulptuure, nendegi kavandid said äsja lõpetatud.”

Tema sõnul on koroonaaeg muutnud elutempot. “Vaieldamatult on tempo läinud aeglasemaks juba selles mõttes, et kinno ei saa, teatrisse ei saa… Teatris käisin enne sulgemisi aga tihti, sest koroonat ma, mask ees, ei karda,” lisas Kirsipuu, et kogunemisi ja sünnipäevadel käimisi on samuti tunduvalt vähem. “Õhtust vaba aega jääb nüüd rohkem, eelistan vaadata telekast häid saateid ja filme. Päris kindlasti jääb rohkem aega jalutuskäikudeks.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.