"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ERR-i programmi vähendav eelnõu langes menetlusest välja (0)
26. jaanuar 2021
Postimees/Scanpix

Teisipäeval langes riigikogu menetlusest välja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna saadiku Kalle Grünthali algatatud Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) seaduse muutmise seaduse eelnõu, mis vähendanuks ERR-i programmi mahtu.

Kalle Grünthal algatas eelnõu sooviga, et ERR toodaks olemasoleva kahe teleprogrammi ja nelja ööpäevaringse raadioprogrammi asemel üht tele- ja üht raadioprogrammil. Eelnõu kohaselt oleks kaotatud ka eetikanõuniku ametikoht ja seda kohta oleks hakanud täitma vastutav toimetaja. Eelnõu näinuks ette ka muid muudatusi.

Riigikogu juhtivkomisjon tegi ettepaneku eelnõu esimesel lugemisel tagasi lükata. Ettepaneku poolt hääletas 62 ja vastu 19 riigikogu liiget. Seega leidis ettepanek toetust ja eelnõu langes menetlusest välja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.